Velkommen til SAFE-klubben i Beerenberg

Vervekampanje

Visste du at SAFE gir flotte vervepremier? Klikk her for å lese mer om SAFE sin vervekampanje og for å finne verveskjema.


Hvorfor bli medlem?

Klikk her for å lese om hvilke fordeler det gir å bli medlem av SAFE.


HUSK:

Innarbeide ordninger på Land

14.06.12 - Skrevet av:
Dårlige inn-arbeids ordninger på land kan blir dårligere

Hei alle.

Etter de sentrale forhandlinger, så ble der lagt nye føringer for innarbeide ordninger på land. Det er ikke lengre lov å sitte 2 søndage på rad på riggen, dette gjør at 14-14 ordning på land anlegg ikke lengre kan søkes om, det betyr at reise personell på land prosjekter må jobbe 12-9 rotasjon - og kaldt skildmisse rotasjonen.

Beerenberg har kontrakt på Kårstø, her nekter kunden Statoil å åpne for søndags arbeide - det gjør at våre kollegaer som jobber på land må jobbe 12-9 rotasjon. Hele industrien vil samlet prøve å legge press på Statoil for å åpne for søndags arbeide, slik de som er på reis skal slippe å sitte på riggen om søndagen.

Beerenberg har søkt både FF og Safe i Beerenerg om en 15-13 innarbeide rotasjon - dette innebær at der blir jobbet den første søndag men ikke den annen søndag i rotasjonen. Både FF og Safe klubben i Beerenberg mener dette er svært uheldig, og vi har i fellesskap satt opp en tilpasset 12-16 rotasjon som vi har oversendt bedriften. 12-16 rotasjon gjør at arbeiderne skal jobbe 12,5 time hver dag men slipper å sitte søndag nr 2 på riggen, slik en 15-13 legger opp til.

Klubbene står sterkt på at 15-13 ikke er et alternativ for våre kollegaer på land prosjekter. Det er umulig å sige noe, om Statoil vil åpne for søndag arbeide, inntil Statoil  åpner for søndag arbeide, så vil rotasjon på Kårstø bli skildmisse rotasjonen 12-9.

MvH

Kenneth Jensen

Klubb Leder