Velkommen til SAFE-klubben i Beerenberg

Vervekampanje

Visste du at SAFE gir flotte vervepremier? Klikk her for å lese mer om SAFE sin vervekampanje og for å finne verveskjema.


Hvorfor bli medlem?

Klikk her for å lese om hvilke fordeler det gir å bli medlem av SAFE.


HUSK:

Siste tilbud fra bedriften

25.10.12 - Skrevet av:
Klubben har nu mottatt siste tilbud fra bedriften

Hei Alle..

Klubben har idag torsdag d 25.10.12 vært til forhandlinger med bedriften. Klubben har fått oversendt hva bedriften betegner som siste tilbud på lønn matrise, særavtale, innleie og tillits valgt avtale. Der blir styre møte imorgen kl 10, hvor vi skal gå igjennom tilbudene fra bedriften. Vi skal da stemme om vi skal sende ut tilbudene til medlemmene med en anbefaling eller ikke anbafaling, da vil medlemmene da ta stilling til om vi skal godta tilbudene fra bedriften eller takke nei takk og meddele bedriften åt medlemmene ikke vil godta bedriftens tilbud. Da vi bedriften enten høyne sine tilbud eller der vil bli aksjon.

klubben er særdeles opptatt av, det er medlemmene blir hørt og som tar siste avgjørelse og selv bestemme om de vil godta eller ikke godta bedriftens tilbud. Klubben er bare et tale rør inn til bedriften, det er gjennom en demokratisk avstemning blandt medlemmene resultatet vil avgjøres.

Der vil gå ut en del informasjoner de neste dager - det er særdeles viktig, åt alle medlemmer leser igjennom all informasjon der kommer ut fra klubben. Særavtale og lønn matrise må ha prioritet 1, avstemning må ha prioritet 2. Der vil komme ut informasjon på hvordan man avgir stemmen sin.

Det har vært tøffe forhandlinger men der har hele veien vært en go tone imellom partene - jeg vil gjerne takk bedriften for gode forhandlinger. Jeg vil og benytte sjansen til å takke Diana Ramsvik og Johan Petter Andreasen for det gode arbeide de har lagt ned i de lokale forhandlinger. De har stilt opp når der trengs og lagt ned en betydelig menge arbeide for å ivareta deres medlemmer på en flott måte - det står der stor respekt for fra min side.

Ha en flott dag videre..

Kenneth Jensen

Leder