Velkommen til SAFE-klubben i Beerenberg

Vervekampanje

Visste du at SAFE gir flotte vervepremier? Klikk her for å lese mer om SAFE sin vervekampanje og for å finne verveskjema.


Hvorfor bli medlem?

Klikk her for å lese om hvilke fordeler det gir å bli medlem av SAFE.


HUSK:

Kompensering etc!!

12.12.13 - Skrevet av: SAFEklubben I Beerenberg
Hei Alle. SAFEklubben I Beerenberg vil kompensere alle medlemmer ved aksjons slutt. Vi har tidligere skrevet at alle medlemmer blir kompensert 25 kr for de ufaglærte, og 35 kr for de faglærte. Dette er blitt endret.

 

 

Vi vil tømme klubbkassen fordelt på alle medlemmer.

Samtidig skal vi fordele kronerullingskassen. Det vil si støtte fra andre SAFE klubber.

Vi har valgt å gjøre det på denne måten da alle skal få det samme beløp ut i fra hvor mange timer de har vært med på aksjonen.

 

Forhandlingsutvalget blir i morgen sendt ut i nordsjøen.

Bedriften har sagt de ikke er villige til å fortsette forhandlingene.

Vi har ikke fått lov til å gå igjennom særavtalen skikkelig. Vi har kommet igjennom nesten 4 sider totalt.

 

Vi håper på å fortsette forhandlingene fortløpende. Vil bedriften fortsette nå så får de kalle forhandlingsutvalget hjem fra nordsjøen også.

Vi håper på forståelse fra medlemmene at vi må fortsette aksjonen selv om dette vil være økonomisk vanskelig for de alle fleste. Får vi ikke ett hopp nå så vil vi aldrig komme oss oppover. Før alle har vært med på dagsingen så skal det ha gått 6 uker. Vi håper at aksjonen ikke varer, men ballen ligger i hendene på bedriften. Det har aldrig i historien vært en dagsing som har vært så omfattende.

Vi kan ikke basere oss på sentrale forhandlinger fordi safe sentralt ikke eier avtalen vi er på.

Ny info vil komme når vi får fortsatt forhandlingene eller det har kommet opp noe nytt. Nå som forhandlingsutvalget reiser i nordsjøen vil vi ikke ha daglige skypemøter før det begynner å bevege seg i forhandlingene igjen.


Mvh 


SAFEklubben i Beerenberg